20% bedre isolering

Bedre muligheder

En renere fremtid

En bedre økonomi

Iso Arctic® EPS granulat

EPS står for ekspanderet polystyren og er et af de mest kendte og brugte isoleringsmaterialer er den klassiske Flamingo (ikke fuglen, men det magen til Iso Arctic® hvid EPS). Det bliver også kaldet traditionel styropor.

Hvad er forskellen på traditionel styropor EPS og Iso Arctic® EPS granulat?

Vi har forbedret materialet ved at tilsætte grafit når det bliver produceret. Du kender grafit som "blyet" i en blyant.
Det vil give den samme tekstur og fleksibilitet som man kender fra den traditionelle styropor EPS, men dog med en meget højere evne til at reflektere infrarøde varmestråler (som ofte giver problemer).

Det betyder at man med Iso Arctic granulatet får en meget bedre isolering, end hvis man havde brugt traditionel styropor til hulmursisolering. I scenarier hvor boligens ydervægge er tynde, kan det nu lade sig gøre at opnå en endnu mere effektiv isolering ved brugen af Iso Arctic EPS granulat.

Det påvirker at man kan få op til 20% bedre isolering, uden at materialet fylder mere end den normale EPS, og uden at skulle betale mere for arbejdstiden da både den og materialet ca. er den samme.

Man får altså de samme gode kendte egenskaber fra den klassiske hvide EPS som vores Iso Arctic hvid, men med endnu flere fordele og bedre isoleringsevne.

En bedre rentabel og økonomisk løsning

Foruden at være et grønnere og mere miljørigtigt alternativ til traditionel isolering, så er der med Iso Arctic® gevinst at hente på energiforbruget i boligen og varmeregningen. 

Hvis du i dag har traditionel isolering, vil du ved at kunne skifte til samme mængde Iso Arctic® granulat med EPS, reducere varmetab med op til 20%. Det vil i sidste ende betyde et bedre indeklima og komfort, og at den grønne investering i boligen forrentes/har tjent sig hjem allerede i løbet af 2-3 år, i de fleste tilfælde.

Forhøjede muligheder med granulat

Da Iso Arctic EPS med grafit er udviklet som et granulat, betyder det at er groft og mere kantet. Modsat vores Iso Arctic® C80 perler som er runde og glatte, så er granulatet netop mere kantet og rugt. Det påvirker hvordan materialet sætter sig i hulmuren når det bliver blæst ind, altså hvordan det pakker sig og det bliver siddende i højere grad end vores C80 EPS perler som er mere livlige.

Anbefales til:
Hulmursisolering
 

Datablad

Indhold:
1 pose = 0.5 m3